The story of AzruLinda

Monday, September 11, 2006

Azrulinda is in the house..




Azrulinda
.... Don't get confused.. this weird name is just a combination of 2 persons, Azrul Kamal and Nurbalinda...
... Or, we used to be called Alon and Blend when we were young.... but now, we all have grown up to be one good citizen of Malaysia

Ok la ok... kita sembang Bahasa Kebangsaan lak.... untuk dipendekkan cerita.. we all ni bercinta masa dah keje & walaupun sama2 study kat PPP, masing2 buat2 tak kenal pun...tapi dah jodoh agaknya...

Kami sekarang ni duduk & kerja kat... haaa, cuba teka kat mana???
Penang la....
We all kawin in May 2003 masih lagi berdua. Sekarang tgh waiting(baru 2 months) for our junior to come out.... this is our second attempt last year half way je... so doa2 kan lah ye..... Badan dua2 org mcm kena pam2 .... nak buat camne sign of happiness kot... kalau kurus nanti semua orang ingat tak cukup makan plak.... what else...hmmm.... Alon keje kat Dell - Senior Engineer and Blend kat Venture - Lead Buyer (minah & mamat kilang)... kat situ rezeki yg ada..... Ok lah we all x pandai nak tulis panjang2 (ni kene balajar dari ghaz) .... do keep in touch....

our email add : domot@streamyx.com